TNS Gallup samarbeider med Tekna om nytt kundeservicearrangement

Det er med stor glede at vi kan si at vi har funnet en flott samarbeidspartner i forhold til kundeserviceinndeksen. Vi har alltid ment at vi burde ha mer pomp og prakt rundt det som faktisk er Norges største kundeserviceundersøkelse. Tekna har kontaktet oss og ønsker å samarbeide om kåringen av de beste kundeservicebedriftene, noe vi har sagt ja til.

Vi kommer derfor til å flytte selve kåringen til kundeservicedagene til Tekna som foregår i januar, hvor kåringen kommer til å være noe av underholdningen under middagen. Vi tror at dette vil gjøre det mer gøy under selve kåringen, samtidig som vi er med både som foredragsholdere og deltakere på et særdeles interessant opplegg. Vi tror dette kan blir skikkelig bra for alle parter. Se nærmere her: http://www.kundeservicedagene.no

erlendComment