Vi gleder oss!

Tusenvis av intervju har strømmet inn, kundene har fortalt oss hva de mener om kundeservicen til Norges bedrifter og vi har lyttet. Hver måned får vi inn noen tusen intervjuer som alle får de samme spørsmålene (slik at vi kan sammenligne). Nå gleder vi oss til å kåre årets beste kundeservice slik kundene ser det.

I tillegg til et foredrag om hva som har skjedd i resultatene det siste året, har vi vært så heldige å fått Fjellinjen som foredragsholdere. Disse har de siste årene gjort en formidabel jobb i forhold til kundeservice, og snudd fra å være versting til å bli meget bra.

saga.jpg

I år som i fjor vil også vinneren av årets kunderservice ha et gjesteforedrag som vi håper vil bli interessant.

I år foregår kåringen på Saga Kino, sal 6 og vi starter opp nøyaktig klokken 13.

erlendComment